Hoppa till innehåll
stoldrapport-montage.png

Stölder och brottslighet i handeln

RapportI den nya rapporten ”Stölder och brottslighet inom handeln” kan Svensk Handel visa på att det stjäls för 10,5 miljarder kronor årligen.
blurrad-kvinna-och-klader.jpg

Nya dystra siffror – det stjäls för mer än någonsin inom handeln

PressmeddelandeÅterkommande stölder är ett stort problem som på sikt kan få katastrofala konsekvenser för handlare och personal.
kamerabevakning-i-butik.jpg

Nästan varannan handlare utsattes för brott under 2023

PressmeddelandeBrotten mot handeln och dess personal ökade under 2023. Skåne, Örebro och Stockholms län var särskilt utsatta.
langdmarkering-galleria.jpg

Längdmarkering

Läs ocksåBeställ längdmarkeringar som används för att bedöma gärningsmannens kroppslängd vid olika hot, rån, inbrott, stöld eller bedrägeri.
varning-black-friday.png

Tips till butiker: Bli inte lurad under Black Friday

NyhetUnder Black Friday och hela Black Week ökar risken för företag att drabbas av kreditbedrägerier.
sakerhetsseminarium-almedalen-1.jpg

”Stölder inom handeln bortprioriteras”

NyhetUnder torsdagseftermiddagen arrangerade Svensk Handel ett seminarium i den högaktuella frågan om stölder inom handeln. Under parollen ”Butik
kott-i-vaska-16x9.png

Lathund för anmälan om stulna livsmedel

Läs ocksåKommunerna är intresserade av tips avseende när stulna livsmedel kan kopplas till en mottagare. Att försäljning/leverans av stulna livsmedel
Kottstold stockholm.jpeg

Riksrevisionens nya rapport kritiserar Polisens hantering av mängdbrott

NyhetRiksrevisionen har i en ny rapport granskat polisens arbete, och konstaterar att det finns brister som bör åtgärdas.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.