Hoppa till innehåll

Varje år bjuds gästerna under handelns stora galakväll Retail Awards på en egen show med en känd och aktuell artist. 2023 är inget undantag, i år gästas vi av ingen mindre än Hanna Ferm.

hanna-ferm-med-logo-16x9.png

För den breda allmänheten blev Hanna känd genom sin medverkan i Idol 2017 där hon tog sig till finalen. Hanna har också medverkat i Melodifestivalen två gånger; 2019 kom hon trea med "Hold You" och 2020 kom hon fyra med "Brave".

År 2021 intog Hanna Ferm en självklar plats som en lysande stjärna på den svenska pophimlen. Debutsingeln på svenska ”För Evigt” blev den mest spelade låten på radio, intog första platsen på svensktoppen (före ABBA) och behöll den flera veckor i rad. Även streamingmässigt har det gått väldigt bra och låten har idag över 27 miljoner strömningar och blev topp tio mest streamade låten under hela 2021.

Efter succén med ”För Evigt” har Hanna bland annat släppt låten “Håller In Håller Ut” samt “Välkommen Åter” som även den knep första platsen på den svenska radiolistan. I höstas släpptes den svenska debut-EP:n “Ingen Aning Vart Jag Landar” och 2023 inledde Hanna med att släppa nya singeln ”Vet hon om?”.

Missa inte chansen att vara med och fira handelns stjärnor samtidigt som du får lyssna till aktuell musik från Hanna – på Nalen den 8 maj.

Mer om Retail Awards

Sedan 2008 har branschens mest prestigefyllda och festliga gala, Retail Awards, korat vinnare och delat ut pris till handelns stjärnor för deras engagemang för att lyfta, utveckla och driva handeln framåt. Branschkunniga jurygrupper utser vinnarna i 8 av 9 kategorier. Vinnaren i den nionde kategorin, Årets köpupplevelse utses genom allmän omröstning.

Har du köpt din biljett?

Som medlem i Svensk Handel får du ett reducerat pris på biljetterna till Retail Awards. Även du som ännu inte är medlem kan köpa biljett.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
tvattmaskiner.jpg

EU:s Right to repair antagen i EU-parlamentet

NyhetDen 23 april 2024 antog EU-parlamentet direktivet om Right to repair.
riksdagsseminarium-17-april.png

Sänkt moms på second hand debatterades på riksdagsseminarium

NyhetSvensk Handel ledde samtalet i ett välbesökt seminarium i Riksdagen på temat: Hur kan momslagstiftningen stärka den cirkulära ekonomin?
eu---enrico-letta.png

Ny rapport om EU:s inre marknad och dess geopolitiska roll

NyhetItaliens tidigare premiärminister har tagit fram en rapport som utforskar den inre marknadens betydelse och framtid.
statistik-fakta.jpg

Ljusare ekonomisk framtid väntas stärka hushållens köpkraft

NyhetSom medlem kan du logga in och ta del av Svensk Handels rapport Handelskonjunkturen.
svenska-sedlar-mynt.jpg

Kontanter är samhällsviktigt – men vem ska betala för dem?

NyhetFrågan om kontanter är samhällsviktig, men för handelns företag skulle en tvingande kontanthantering innebära stora kostnader.
eu-emma.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Emma Wiesner (C)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
eu-evin.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Evin Incir (S)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
eu-arba.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Arba Kokalari (M)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.