Hoppa till innehåll

Varje år bjuds gästerna under handelns stora galakväll Retail Awards på en egen show med en känd och aktuell artist. 2023 är inget undantag, i år gästas vi av ingen mindre än Hanna Ferm.

hanna-ferm-med-logo-16x9.png

För den breda allmänheten blev Hanna känd genom sin medverkan i Idol 2017 där hon tog sig till finalen. Hanna har också medverkat i Melodifestivalen två gånger; 2019 kom hon trea med "Hold You" och 2020 kom hon fyra med "Brave".

År 2021 intog Hanna Ferm en självklar plats som en lysande stjärna på den svenska pophimlen. Debutsingeln på svenska ”För Evigt” blev den mest spelade låten på radio, intog första platsen på svensktoppen (före ABBA) och behöll den flera veckor i rad. Även streamingmässigt har det gått väldigt bra och låten har idag över 27 miljoner strömningar och blev topp tio mest streamade låten under hela 2021.

Efter succén med ”För Evigt” har Hanna bland annat släppt låten “Håller In Håller Ut” samt “Välkommen Åter” som även den knep första platsen på den svenska radiolistan. I höstas släpptes den svenska debut-EP:n “Ingen Aning Vart Jag Landar” och 2023 inledde Hanna med att släppa nya singeln ”Vet hon om?”.

Missa inte chansen att vara med och fira handelns stjärnor samtidigt som du får lyssna till aktuell musik från Hanna – på Nalen den 8 maj.

Mer om Retail Awards

Sedan 2008 har branschens mest prestigefyllda och festliga gala, Retail Awards, korat vinnare och delat ut pris till handelns stjärnor för deras engagemang för att lyfta, utveckla och driva handeln framåt. Branschkunniga jurygrupper utser vinnarna i 8 av 9 kategorier. Vinnaren i den nionde kategorin, Årets köpupplevelse utses genom allmän omröstning.

Har du köpt din biljett?

Som medlem i Svensk Handel får du ett reducerat pris på biljetterna till Retail Awards. Även du som ännu inte är medlem kan köpa biljett.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
logistik-lager-stadium.jpg

D-logistik: Returer - nyckeln till en hållbar omställning

NyhetI veckan anordnade Svensk Handel D-logistik i Göteborg. Ett årligt återkommande event för några av de främsta inom e-handel och logistik. En
green-claims-1-1240x600.png

Seminarium om Green Claims i Bryssel

NyhetSvensk Handel bjöd tillsammans med Skogsindustrierna, Trä- och Möbelföretagen TMF och Svenskt Näringsliv in till ett lunchseminarium i Bryss
sakerhetspolitiska-programmet.jpg

Sex åtgärder för en tryggare handel

NyhetBrotten mot handeln har cementerats på en allt för hög nivå. Hot och våldsamma situationer, stölder och nekade tillträdesförbud har tyvärr b
nina-jelver-16-9.jpg

Snart inleds Säkerhetsveckan

NyhetStölder och hot har tyvärr blivit en del av handlarnas vardag. Situationen är oacceptabel. Strax är det dags för årets stora säkerhetssatsni
handelskonjunkturen-sep-23-16x9.png

Handelskonjunkturen september 2023

NyhetSvensk Handels medlemsexklusiva rapport Handelskonjunkturen för september 2023 har just publicerats. Här är en kort sammanfattning.
textilatervinning.jpg

Cirkulära värdekedjor för textil – snart verklighet

NyhetFrån och med 1 januari 2025 krävs separat utsortering av textilavfall efter nya krav i EU:s avfallsdirektiv. Detta sammanfaller också delvis
shopping-vid-dator.jpg

Konsumentverket granskar kundtjänstinformation på webbplatser

NyhetKonsumentverket har gjort en kartläggning som visar att konsumenter upplever stora problem i kontakten med företags kundtjänst. Följer din w
sko-i-lada.jpg

Checklista - Ditt utökade producentansvar för förpackningar

NyhetDe nya reglerna om utökat producentansvar för förpackningar närmar sig snabbt. Väldigt många företag i Sverige omfattas av de nya reglerna.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.