Hoppa till innehåll

Varje år bjuds gästerna under handelns stora galakväll Retail Awards på en egen show med en känd och aktuell artist. 2023 är inget undantag, i år gästas vi av ingen mindre än Hanna Ferm.

hanna-ferm-med-logo-16x9.png

För den breda allmänheten blev Hanna känd genom sin medverkan i Idol 2017 där hon tog sig till finalen. Hanna har också medverkat i Melodifestivalen två gånger; 2019 kom hon trea med "Hold You" och 2020 kom hon fyra med "Brave".

År 2021 intog Hanna Ferm en självklar plats som en lysande stjärna på den svenska pophimlen. Debutsingeln på svenska ”För Evigt” blev den mest spelade låten på radio, intog första platsen på svensktoppen (före ABBA) och behöll den flera veckor i rad. Även streamingmässigt har det gått väldigt bra och låten har idag över 27 miljoner strömningar och blev topp tio mest streamade låten under hela 2021.

Efter succén med ”För Evigt” har Hanna bland annat släppt låten “Håller In Håller Ut” samt “Välkommen Åter” som även den knep första platsen på den svenska radiolistan. I höstas släpptes den svenska debut-EP:n “Ingen Aning Vart Jag Landar” och 2023 inledde Hanna med att släppa nya singeln ”Vet hon om?”.

Missa inte chansen att vara med och fira handelns stjärnor samtidigt som du får lyssna till aktuell musik från Hanna – på Nalen den 8 maj.

Mer om Retail Awards

Sedan 2008 har branschens mest prestigefyllda och festliga gala, Retail Awards, korat vinnare och delat ut pris till handelns stjärnor för deras engagemang för att lyfta, utveckla och driva handeln framåt. Branschkunniga jurygrupper utser vinnarna i 8 av 9 kategorier. Vinnaren i den nionde kategorin, Årets köpupplevelse utses genom allmän omröstning.

Har du köpt din biljett?

Som medlem i Svensk Handel får du ett reducerat pris på biljetterna till Retail Awards. Även du som ännu inte är medlem kan köpa biljett.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
ung-medarbetare.jpg

Hjälp oss att säkra handelns framtida kompetensbehov

NyhetDet nya Försäljnings- och Serviceprogrammet på gymnasiet lockar många. Nu behövs lokala programråd med företag från branschen.
webbinarium-kepsar.png

E-handelsåret 2023 - och framtiden

NyhetE-handel där varorna har lägre pris påverkades något mindre under det tuffa 2023 än sällanköpshandeln. Möt e-handlaren som klarade sig bra.
nrs-2024-logotyp.png

Save the date: Upplev framtidens handel på Nordic Retail Summit

NyhetI år kretsar programmet kring tre heta områden: Hållbarhetslagstiftning, säkerhet och AI.
hand-med-telefon-e-handel.png

Internationell e-handel: Expansion med utmaningar

NyhetE-handel utanför Sveriges gränser ökar och står nu för 17% av marknaden.
trendspaning-per-ljungberg-2-play-1708937132.png

Trendspaning: Vart är vi på väg?

NyhetSvensk Handels Per Ljungberg delar insikter inför årets D-Congress – på temat Innovation for Impact.
kvinna-faktura-900x280.jpg

Uppdatering angående ”Late Payment Regulation”

NyhetDiskussioner kring EU-kommissionens förslag om reglering av betalningstider pågår för fullt i Bryssel. Här är en sammanfattning av läget.
100-listan-(3).jpg

100 profiler som gör handeln mer hållbar

NyhetDe är ledare, entreprenörer, hållbarhetschefer och eldsjälar. 100 profiler som jobbar hårt för att handeln ska bli mer hållbar.
webbinarium-ehandel-summering.png

4 inspirerande tips inför e-handelsåret 2024

NyhetPaul Fischbein, Revolution Race och Monika Magnusson, Apotek Hjärtat delar sina bästa e-handelstips.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.