Hoppa till innehåll

Varje år bjuds gästerna under handelns stora galakväll Retail Awards på en egen show med en känd och aktuell artist. 2023 är inget undantag, i år gästas vi av ingen mindre än Hanna Ferm.

hanna-ferm-med-logo-16x9.png

För den breda allmänheten blev Hanna känd genom sin medverkan i Idol 2017 där hon tog sig till finalen. Hanna har också medverkat i Melodifestivalen två gånger; 2019 kom hon trea med "Hold You" och 2020 kom hon fyra med "Brave".

År 2021 intog Hanna Ferm en självklar plats som en lysande stjärna på den svenska pophimlen. Debutsingeln på svenska ”För Evigt” blev den mest spelade låten på radio, intog första platsen på svensktoppen (före ABBA) och behöll den flera veckor i rad. Även streamingmässigt har det gått väldigt bra och låten har idag över 27 miljoner strömningar och blev topp tio mest streamade låten under hela 2021.

Efter succén med ”För Evigt” har Hanna bland annat släppt låten “Håller In Håller Ut” samt “Välkommen Åter” som även den knep första platsen på den svenska radiolistan. I höstas släpptes den svenska debut-EP:n “Ingen Aning Vart Jag Landar” och 2023 inledde Hanna med att släppa nya singeln ”Vet hon om?”.

Missa inte chansen att vara med och fira handelns stjärnor samtidigt som du får lyssna till aktuell musik från Hanna – på Nalen den 8 maj.

Mer om Retail Awards

Sedan 2008 har branschens mest prestigefyllda och festliga gala, Retail Awards, korat vinnare och delat ut pris till handelns stjärnor för deras engagemang för att lyfta, utveckla och driva handeln framåt. Branschkunniga jurygrupper utser vinnarna i 8 av 9 kategorier. Vinnaren i den nionde kategorin, Årets köpupplevelse utses genom allmän omröstning.

Har du köpt din biljett?

Som medlem i Svensk Handel får du ett reducerat pris på biljetterna till Retail Awards. Även du som ännu inte är medlem kan köpa biljett.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
elsladd.jpg

Ansökan om elstöd öppnar 30 maj

NyhetRiksdagen har beslutat att företag i elområde 3 och 4 kommer att kunna söka elstöd via Skatteverket från och med den 30 maj.
turister-gagata.jpg

Så lockar du turisterna till din butik i sommar

NyhetÅr 2021 omsatte turismen i Sverige 76 miljarder kronor enbart i handeln, nästan var tionde krona av detaljhandelns totala omsättning. I år,
checklista-dokument.jpg

Så skyddar du ditt företag från bedragare i sommar

NyhetSommar och semester stundar och ordinarie personal finns kanske inte på plats. Med den ordinarie personalen på semester saknas ibland den er
inet-vinnare-16x9.png

Årets köpupplevelse med vänner i fokus

NyhetRetail Awards 2023 arrangerades på ett fullsatt Nalen den 8 maj. Nio vinnare skulle koras. I kategorin Årets köpupplevelse var det allmänhet
arets-butikssaljare-lova.jpg

Prisad butikssäljare med ambitioner

NyhetEtt av Retail Awards mest prestigefyllda pris, Årets butikssäljare, kammades hem av Lova Lindgren från Synsam Recycling Outlet i Umeå. Prisa
gardssallskapet-1.jpg

Gårdssällskapets ekologiska kött bar frukt

NyhetUnder årets Retail Awards, galan som Svensk Handel arrangerade för sextonde året i rad den 8 maj, delades priser ut i nio kategorier. En av
gen-z-telefoner.jpg

Så kan handeln möta Generation Z

NyhetI Svensk Handels rapport Läget i handeln 2023 ägnas ett kapitel åt Generation Z, framtidens konsumenter som är födda mellan 1997 och 2012. P
vinnare2023.jpg

Här är alla vinnare i Retail Awards 2023!

NyhetNu kan vi presentera samtliga vinnare i årets nio kategorier.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.