Hoppa till innehåll

På Svensk Handels gala Retail Awards ska vinnare utses i nio kategorier. I kategorin Årets digitala satsning är ett community för skönhetsintresserade en av finalisterna. Här tar vi en lite närmare titt på KICKS Beauty Talks.

809982fdc17b4ecca8910b82416c6ceb.png

Kicks – Finalist i kategorin Årets digitala satsning

Skönhet är ett ämne som engagerar och det har Kicks tagit fasta på genom att skapa communityt KICKS Beauty Talks, för den som älskar make up och skönhetsprodukter. Användarna delar tips och bilder, kan diskutera intressen i olika trådar, ställa frågor i communitychatten och både ta emot och ge goda råd kring produkter och deras användning. För de riktigt aktiva medlemmarna finns även möjlighet att bli en Beauty Tester och testa nya produkter, allt i en vänlig och trygg atmosfär där medlemmarna kan vara personliga och verkligen dela med sig.

- Vi är jätteglada över att vara finalist i ett så starkt startfält. KICKS Beauty Talks är en modig och långsiktig digital satsning som tillför tydligt värde, både för kunderna som söker sig dit och till KICKS affär där vi redan ser positiva resultat.
Carola Lundell
CMO på KICKS

Nu är KICKS med Beauty Talks en av finalisterna i Svenska Handels årliga tävling Retail Awards som hålls på Stockholm Waterfront den 6 oktober. Vi har talat med Carola Lundell, som är CMO på KICKS.

- Varför startade ni KICKS Beauty Talks, och har det motsvarat era förväntningar hittills?

- Vi har upplevt ett stort engagemang från våra kunder i sociala medier och inte minst vår liveshopping så det var ett naturligt nästa steg att skapa en mötesplats för alla skönhetsintresserade. Vi hade högt ställda förväntningar och än så länge har dessa överträffats vad gäller såväl antal medlemmar som engagemangsnivå, säger Carola Lundell.

Här är juryns motivering till finalplatsen:

Kicks har fortsatt accelerera sin digitala transformation där man 2021 lanserade KICKS Beauty Talks.  Ett community med tydligt gamifieringsinnehåll med syfte att inspirera och engagera mer än 2,7 miljoner klubbmedlemmar. En digital mötesplats där skönhetsintresserade ska kunna samlas, hitta inspiration och utbyta erfarenheter.

 

Retail Awards hålls den sjätte oktober på Stockholm Waterfront

Det blir en härlig kvälll där branschen träffas och handelns stjärnor hyllas. Dessutom möter publiken den heta artisten Daniela Rathana.

Läs mer om Retail Awards och boka era biljetter här.

johanna-strid2.jpg

Johanna Strid

Sälj-och marknadskoordinator

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
statistik-fakta.jpg

Ljusare ekonomisk framtid väntas stärka hushållens köpkraft

NyhetSom medlem kan du logga in och ta del av Svensk Handels rapport Handelskonjunkturen.
svenska-sedlar-mynt.jpg

Kontanter är samhällsviktigt – men vem ska betala för dem?

NyhetFrågan om kontanter är samhällsviktig, men för handelns företag skulle en tvingande kontanthantering innebära stora kostnader.
eu-emma.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Emma Wiesner (C)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
eu-evin.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Evin Incir (S)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
eu-arba.jpg

Inför EU-valet: Tre frågor till Arba Kokalari (M)

NyhetSvensk Handel tar tempen på partiernas toppkandidater inför EU-valet 9 juni. På vilket sätt vill de driva frågor som gynnar handeln?
_59a3839_sh_women-paytech-11april_webb.jpg

Självledarskap som tema fyllde andra träffen i Women in Paytech

NyhetEtt 50-tal personer i hubben kom till uppdukat bord med såväl frukost som inspiration och lärdomar att ta med sig hem.
eu-val-2024.png

Svensk Handels visioner inför EU-valet 2024

NyhetInför EU-valet 2024 presenterar Svensk Handel ett valmanifest med prioriterade frågor för handeln.
johan-pehrson.png

4 frågor om handel till Johan Pehrson

NyhetVi ställde fyra frågor till Arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson som gästtalar vid Svensk Handels årsstämma.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.