Hoppa till innehåll

På Svensk Handels gala Retail Awards ska vinnare utses i nio kategorier. I kategorin Årets digitala satsning är ett community för skönhetsintresserade en av finalisterna. Här tar vi en lite närmare titt på KICKS Beauty Talks.

809982fdc17b4ecca8910b82416c6ceb.png

Kicks – Finalist i kategorin Årets digitala satsning

Skönhet är ett ämne som engagerar och det har Kicks tagit fasta på genom att skapa communityt KICKS Beauty Talks, för den som älskar make up och skönhetsprodukter. Användarna delar tips och bilder, kan diskutera intressen i olika trådar, ställa frågor i communitychatten och både ta emot och ge goda råd kring produkter och deras användning. För de riktigt aktiva medlemmarna finns även möjlighet att bli en Beauty Tester och testa nya produkter, allt i en vänlig och trygg atmosfär där medlemmarna kan vara personliga och verkligen dela med sig.

- Vi är jätteglada över att vara finalist i ett så starkt startfält. KICKS Beauty Talks är en modig och långsiktig digital satsning som tillför tydligt värde, både för kunderna som söker sig dit och till KICKS affär där vi redan ser positiva resultat.
Carola Lundell
CMO på KICKS

Nu är KICKS med Beauty Talks en av finalisterna i Svenska Handels årliga tävling Retail Awards som hålls på Stockholm Waterfront den 6 oktober. Vi har talat med Carola Lundell, som är CMO på KICKS.

- Varför startade ni KICKS Beauty Talks, och har det motsvarat era förväntningar hittills?

- Vi har upplevt ett stort engagemang från våra kunder i sociala medier och inte minst vår liveshopping så det var ett naturligt nästa steg att skapa en mötesplats för alla skönhetsintresserade. Vi hade högt ställda förväntningar och än så länge har dessa överträffats vad gäller såväl antal medlemmar som engagemangsnivå, säger Carola Lundell.

Här är juryns motivering till finalplatsen:

Kicks har fortsatt accelerera sin digitala transformation där man 2021 lanserade KICKS Beauty Talks.  Ett community med tydligt gamifieringsinnehåll med syfte att inspirera och engagera mer än 2,7 miljoner klubbmedlemmar. En digital mötesplats där skönhetsintresserade ska kunna samlas, hitta inspiration och utbyta erfarenheter.

 

Retail Awards hålls den sjätte oktober på Stockholm Waterfront

Det blir en härlig kvälll där branschen träffas och handelns stjärnor hyllas. Dessutom möter publiken den heta artisten Daniela Rathana.

Läs mer om Retail Awards och boka era biljetter här.

johanna-strid2.jpg

Johanna Strid

Sälj-och marknadskoordinator

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
webbinarium-ehandel-summering.png

4 inspirerande tips inför e-handelsåret 2024

NyhetPaul Fischbein, Revolution Race och Monika Magnusson, Apotek Hjärtat delar sina bästa e-handelstips.
byt-nat-nu.png

Har du koll på dina uppkopplingar? Sverige stänger 2G och 3G

NyhetFram till slutet av 2025 kommer 2G- och 3G-näten att fasas ut i Sverige och allt som är kopplat till dessa nät slutar fungera.
smink.png

EU stramar åt onlineförsäljning av kosmetika

NyhetEU har infört nya regler för att stärka konsumentskyddet vid onlineköp av kosmetik. Handlare måste visa mer omfattande produktinformation.
lina-sabadello-film-2.png

Viktig information om indexklausulen i ditt hyresavtal

NyhetMycket viktig info för dig som ska omförhandla ditt hyreskontrakt. Här får du handfasta tips att ta med dig in i förhandlingen.
roda-havet.png

Konflikten i Röda havet ger ökade kostnader för handeln

NyhetOroligheterna i området kring Röda Havet och Suezkanalen driver upp containerpriserna.
arbetsgivarservice-illustration.jpg

Dags att rapportera in dina medlemsuppgifter

NyhetSenast den 28 februari behöver du som är medlem i Svensk Handel rapportera in korrekta uppgifter om ditt företag.
cellbes-montage.png

Ökade bedrägerier gör Trygg E-handel ännu viktigare

NyhetFör modeföretaget Cellbes är Svensk Handels certifiering Trygg E-handel en viktig nyckel i tillväxtresan.
pil-webbinariet-feb-24.png

Webbinarium om Konsumentverkets tillsyn av företags prismarknadsföring

NyhetDen 1 februari livesände Svensk Handel ett extrainsatt webbinarium för att informera om och diskutera Konsumentverkets anmärkningar.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.