Hoppa till innehåll

På Svensk Handels gala Retail Awards ska vinnare utses i nio kategorier. I kategorin Årets digitala satsning är ett community för skönhetsintresserade en av finalisterna. Här tar vi en lite närmare titt på KICKS Beauty Talks.

809982fdc17b4ecca8910b82416c6ceb.png

Kicks – Finalist i kategorin Årets digitala satsning

Skönhet är ett ämne som engagerar och det har Kicks tagit fasta på genom att skapa communityt KICKS Beauty Talks, för den som älskar make up och skönhetsprodukter. Användarna delar tips och bilder, kan diskutera intressen i olika trådar, ställa frågor i communitychatten och både ta emot och ge goda råd kring produkter och deras användning. För de riktigt aktiva medlemmarna finns även möjlighet att bli en Beauty Tester och testa nya produkter, allt i en vänlig och trygg atmosfär där medlemmarna kan vara personliga och verkligen dela med sig.

- Vi är jätteglada över att vara finalist i ett så starkt startfält. KICKS Beauty Talks är en modig och långsiktig digital satsning som tillför tydligt värde, både för kunderna som söker sig dit och till KICKS affär där vi redan ser positiva resultat.
Carola Lundell
CMO på KICKS

Nu är KICKS med Beauty Talks en av finalisterna i Svenska Handels årliga tävling Retail Awards som hålls på Stockholm Waterfront den 6 oktober. Vi har talat med Carola Lundell, som är CMO på KICKS.

- Varför startade ni KICKS Beauty Talks, och har det motsvarat era förväntningar hittills?

- Vi har upplevt ett stort engagemang från våra kunder i sociala medier och inte minst vår liveshopping så det var ett naturligt nästa steg att skapa en mötesplats för alla skönhetsintresserade. Vi hade högt ställda förväntningar och än så länge har dessa överträffats vad gäller såväl antal medlemmar som engagemangsnivå, säger Carola Lundell.

Här är juryns motivering till finalplatsen:

Kicks har fortsatt accelerera sin digitala transformation där man 2021 lanserade KICKS Beauty Talks.  Ett community med tydligt gamifieringsinnehåll med syfte att inspirera och engagera mer än 2,7 miljoner klubbmedlemmar. En digital mötesplats där skönhetsintresserade ska kunna samlas, hitta inspiration och utbyta erfarenheter.

 

Retail Awards hålls den sjätte oktober på Stockholm Waterfront

Det blir en härlig kvälll där branschen träffas och handelns stjärnor hyllas. Dessutom möter publiken den heta artisten Daniela Rathana.

Läs mer om Retail Awards och boka era biljetter här.

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
elsladd.jpg

Ansökan om elstöd öppnar 30 maj

NyhetRiksdagen har beslutat att företag i elområde 3 och 4 kommer att kunna söka elstöd via Skatteverket från och med den 30 maj.
turister-gagata.jpg

Så lockar du turisterna till din butik i sommar

NyhetÅr 2021 omsatte turismen i Sverige 76 miljarder kronor enbart i handeln, nästan var tionde krona av detaljhandelns totala omsättning. I år,
checklista-dokument.jpg

Så skyddar du ditt företag från bedragare i sommar

NyhetSommar och semester stundar och ordinarie personal finns kanske inte på plats. Med den ordinarie personalen på semester saknas ibland den er
inet-vinnare-16x9.png

Årets köpupplevelse med vänner i fokus

NyhetRetail Awards 2023 arrangerades på ett fullsatt Nalen den 8 maj. Nio vinnare skulle koras. I kategorin Årets köpupplevelse var det allmänhet
arets-butikssaljare-lova.jpg

Prisad butikssäljare med ambitioner

NyhetEtt av Retail Awards mest prestigefyllda pris, Årets butikssäljare, kammades hem av Lova Lindgren från Synsam Recycling Outlet i Umeå. Prisa
gardssallskapet-1.jpg

Gårdssällskapets ekologiska kött bar frukt

NyhetUnder årets Retail Awards, galan som Svensk Handel arrangerade för sextonde året i rad den 8 maj, delades priser ut i nio kategorier. En av
gen-z-telefoner.jpg

Så kan handeln möta Generation Z

NyhetI Svensk Handels rapport Läget i handeln 2023 ägnas ett kapitel åt Generation Z, framtidens konsumenter som är födda mellan 1997 och 2012. P
vinnare2023.jpg

Här är alla vinnare i Retail Awards 2023!

NyhetNu kan vi presentera samtliga vinnare i årets nio kategorier.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.