Hoppa till innehåll

Svensk Handels event Retail Awards 2022 som hölls för femtonde gången den 6 oktober på Stockholm Waterfront var en storstilad galakväll där man inte sparade på krutet för att utse och hylla handelns stjärnor. Och visst var det härligt med glitter och glamour, men viktigast av allt är att de som vann verkligen är inspirationskällor och föredömen inom sina respektive områden.

vinnare-retail-awards-2022.jpg

I åtta av nio kategorier utsågs vinnaren bland alla nominerade av en jury. I den nionde kategorin ”Årets köpupplevelse” utsågs vinnaren genom en öppen omröstning. Årets köpupplevelse gick till Kjell & Co som var de som fick ”folkets röst” för sin målmedvetna satsning på kundservicen i såväl fysisk som digital butik.

Att företaget är glada över utmärkelsen råder inga tvivel om:

Vi är väldigt stolta och glada över att konsumenterna valt ut Kjell som den bästa köpupplevelsen. Det går knappt att få ett bättre erkännande för den unika omnikanalsmodell vi skapat, med fokus på att hjälpa kunden där och när den behöver oss som mest, säger Per Frykebrant som är director of communications hos Kjell & Co.

Utmärkelsen ger oss extra energi att fortsätta utveckla nya lösningar som gör våra kunders liv bättre med hjälp av teknik, fortsätter han.

Kjell & Co har som bärande idé kring kundservicen att kunden ska få samma fina hjälp och service oavsett om man befinner sig i en fysisk butik eller handlar i butiken på nätet. Det handlar om en allmänt hög servicegrad, men också att varje medarbetare ska besitta mycket kunskap om sortimentet, och kunna förmedla det så att kunden inte själv behöver vara kunnig.

Svensk Handels vd, Sofia Larsen kommenterar Årets Köpupplevelse:

Kjell & Co är verkligen värdiga vinnare i Årets Köpupplevelse. Nu när handeln befinner sig i allt tuffare tider, är det så roligt att få vara med och lyfta fram allt som är så bra i den svenska handeln. Vi behöver precis sådana här ljuspunkter som Retail Awards utgör.

Här är juryns motivering till Kjell & Co plats i finalen:

Kjell & Co
Kjell & Co har med en utvecklad och väl fungerande strategi lagt en grund för att kunna ge fenomenal personlig service och rådgivning i stor skala i både fysiska och digitala kanaler. Deras satsning på live shopping är omåttligt populär där de också är pionjärer med att använda den egna personalen i one-on-one shopping.

Här hittar du alla vinnare.

 

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
ung-medarbetare.jpg

Hjälp oss att säkra handelns framtida kompetensbehov

NyhetDet nya Försäljnings- och Serviceprogrammet på gymnasiet lockar många. Nu behövs lokala programråd med företag från branschen.
webbinarium-kepsar.png

E-handelsåret 2023 - och framtiden

NyhetE-handel där varorna har lägre pris påverkades något mindre under det tuffa 2023 än sällanköpshandeln. Möt e-handlaren som klarade sig bra.
nrs-2024-logotyp.png

Save the date: Upplev framtidens handel på Nordic Retail Summit

NyhetI år kretsar programmet kring tre heta områden: Hållbarhetslagstiftning, säkerhet och AI.
hand-med-telefon-e-handel.png

Internationell e-handel: Expansion med utmaningar

NyhetE-handel utanför Sveriges gränser ökar och står nu för 17% av marknaden.
trendspaning-per-ljungberg-2-play-1708937132.png

Trendspaning: Vart är vi på väg?

NyhetSvensk Handels Per Ljungberg delar insikter inför årets D-Congress – på temat Innovation for Impact.
kvinna-faktura-900x280.jpg

Uppdatering angående ”Late Payment Regulation”

NyhetDiskussioner kring EU-kommissionens förslag om reglering av betalningstider pågår för fullt i Bryssel. Här är en sammanfattning av läget.
100-listan-(3).jpg

100 profiler som gör handeln mer hållbar

NyhetDe är ledare, entreprenörer, hållbarhetschefer och eldsjälar. 100 profiler som jobbar hårt för att handeln ska bli mer hållbar.
webbinarium-ehandel-summering.png

4 inspirerande tips inför e-handelsåret 2024

NyhetPaul Fischbein, Revolution Race och Monika Magnusson, Apotek Hjärtat delar sina bästa e-handelstips.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.