Hoppa till innehåll

Svensk Handels event Retail Awards 2022 som hölls för femtonde gången den 6 oktober på Stockholm Waterfront var en storstilad galakväll där man inte sparade på krutet för att utse och hylla handelns stjärnor. Och visst var det härligt med glitter och glamour, men viktigast av allt är att de som vann verkligen är inspirationskällor och föredömen inom sina respektive områden.

vinnare-retail-awards-2022.jpg

I åtta av nio kategorier utsågs vinnaren bland alla nominerade av en jury. I den nionde kategorin ”Årets köpupplevelse” utsågs vinnaren genom en öppen omröstning. Årets köpupplevelse gick till Kjell & Co som var de som fick ”folkets röst” för sin målmedvetna satsning på kundservicen i såväl fysisk som digital butik.

Att företaget är glada över utmärkelsen råder inga tvivel om:

Vi är väldigt stolta och glada över att konsumenterna valt ut Kjell som den bästa köpupplevelsen. Det går knappt att få ett bättre erkännande för den unika omnikanalsmodell vi skapat, med fokus på att hjälpa kunden där och när den behöver oss som mest, säger Per Frykebrant som är director of communications hos Kjell & Co.

Utmärkelsen ger oss extra energi att fortsätta utveckla nya lösningar som gör våra kunders liv bättre med hjälp av teknik, fortsätter han.

Kjell & Co har som bärande idé kring kundservicen att kunden ska få samma fina hjälp och service oavsett om man befinner sig i en fysisk butik eller handlar i butiken på nätet. Det handlar om en allmänt hög servicegrad, men också att varje medarbetare ska besitta mycket kunskap om sortimentet, och kunna förmedla det så att kunden inte själv behöver vara kunnig.

Svensk Handels vd, Sofia Larsen kommenterar Årets Köpupplevelse:

Kjell & Co är verkligen värdiga vinnare i Årets Köpupplevelse. Nu när handeln befinner sig i allt tuffare tider, är det så roligt att få vara med och lyfta fram allt som är så bra i den svenska handeln. Vi behöver precis sådana här ljuspunkter som Retail Awards utgör.

Här är juryns motivering till Kjell & Co plats i finalen:

Kjell & Co
Kjell & Co har med en utvecklad och väl fungerande strategi lagt en grund för att kunna ge fenomenal personlig service och rådgivning i stor skala i både fysiska och digitala kanaler. Deras satsning på live shopping är omåttligt populär där de också är pionjärer med att använda den egna personalen i one-on-one shopping.

Här hittar du alla vinnare.

 

Hej! Hitta rätt genom att söka och filtrera listan. Sortera som det passar!
Vald kategori
Valt ämne
Sortera efter
elsladd.jpg

Ansökan om elstöd öppnar 30 maj

NyhetRiksdagen har beslutat att företag i elområde 3 och 4 kommer att kunna söka elstöd via Skatteverket från och med den 30 maj.
turister-gagata.jpg

Så lockar du turisterna till din butik i sommar

NyhetÅr 2021 omsatte turismen i Sverige 76 miljarder kronor enbart i handeln, nästan var tionde krona av detaljhandelns totala omsättning. I år,
checklista-dokument.jpg

Så skyddar du ditt företag från bedragare i sommar

NyhetSommar och semester stundar och ordinarie personal finns kanske inte på plats. Med den ordinarie personalen på semester saknas ibland den er
inet-vinnare-16x9.png

Årets köpupplevelse med vänner i fokus

NyhetRetail Awards 2023 arrangerades på ett fullsatt Nalen den 8 maj. Nio vinnare skulle koras. I kategorin Årets köpupplevelse var det allmänhet
arets-butikssaljare-lova.jpg

Prisad butikssäljare med ambitioner

NyhetEtt av Retail Awards mest prestigefyllda pris, Årets butikssäljare, kammades hem av Lova Lindgren från Synsam Recycling Outlet i Umeå. Prisa
gardssallskapet-1.jpg

Gårdssällskapets ekologiska kött bar frukt

NyhetUnder årets Retail Awards, galan som Svensk Handel arrangerade för sextonde året i rad den 8 maj, delades priser ut i nio kategorier. En av
gen-z-telefoner.jpg

Så kan handeln möta Generation Z

NyhetI Svensk Handels rapport Läget i handeln 2023 ägnas ett kapitel åt Generation Z, framtidens konsumenter som är födda mellan 1997 och 2012. P
vinnare2023.jpg

Här är alla vinnare i Retail Awards 2023!

NyhetNu kan vi presentera samtliga vinnare i årets nio kategorier.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.